De vaatwasser voor extra vuile afwas

14 februari 2019

Extra vuile afwas met ingedroogde resten proper krijgen? Een uitdaging voor de meeste vaatwassers. Maar niet voor de Beko vaatwassers met AquaIntense.

Deze vaatwassers hebben rechtsonder een intensieve zone met extra arm die via een krachtige straal water zelfs de vuilste potten proper krijgt. Nooit meer laten weken en schrobben!

Anker

[]

Extra arm om te helpen schrobben

De vuile afwas die meer aandacht vraagt en je normaal gezien eerst een nachtje zou laten weken, krijgt de Beko vaatwasser met AquaIntense tijdens één programma schoon.

De standaard 360° roterende sproeikop en extra 180° draaiende sproeikop op de onderste korf werken samen om de meest aangekoekte voedselresten los te krijgen. Dankzij de hogere waterdruk bezorgt deze intensieve zone je tot 5x betere reinigingsresultaten in vergelijking met een vaatwasser zonder AquaIntense.

Beko AquaIntense vaatwasser
Anker

[]

Waarom kiezen voor een Beko AquaIntense vaatwasser?

3 redenen:

  1. Bespaar tijd: de hoge waterdruk en extra sproeiarm doen het schrobben voor jou.
  2. Perfect schoon: de 2 sproeiarmen werken samen om alle afwas perfect schoon te krijgen. Zelfs met ingedroogde voedselresten!
  3. Tot 5x betere reinigingsresultaten in de intensieve zone.
Beko AquaIntense vaatwasser
Anker

[]

Anker

[]

Bestel je eigen Beko AquaIntense vaatwasser en je hoeft nooit meer af te wassen!

Anker

[]

Meerdere Beko inbouwtoestellen nodig? Koop tussen 21/02/201 en 21/07/ 2019 een set van 4, 5 of 6 Beko inbouwtoestellen en krijg tot 50 % korting op de volledige set!

Bekijk de Beko setactie 2019

Anker

[]